Нардепу Донію вибух пам’ятника Сталіну нагадав російске ФСБ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.01.2011 19:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12756

Депутат Верховної Ради від «Народної самооборони» Олесь Доній вважає, що підрив пам’ятника Сталіну в Запоріжжі міг бути спланованою провокацією, за допомогою якої спецслужби будуть пояснювати необхідність репресій.

Все, що лишилося від Сталіна біля Запорізького офісу комуністів

Про це повідомила прес-служба партії.

«Справа з цим вибухом взагалі підозріла і нагадує вибухи в будинках в Росії, коли мешканці одного з них спіймали співробітників ФСБ з мішками з вибухівкою. Тоді ФСБ-істи сказали, що це просто тренування. Ну нічого собі тренування, коли підривались будинки! І після цього раптово виріс рейтинг одного з керівників російської держави», — нагадав депутат.

«Не хотілося б думати, але таке враження, що спецслужби, які не зазнали механізму люстрації, надалі працюють в політичному секторі. І в ультраправому секторі дуже багато агентури спочатку КДБ, а потім — спецслужб. І це показують дії «Тризубу» в часи акції «Україна без Кучми», який допомагав владі», — сказав Доній.

Депутат не заперечив, що в ультраправій організації багато патріотично налаштованих людей, але те, що «ковпак» може бути з спецслужб — це факт. «Те, що цей механізм міг бути задіяний для провокацій — це одна з версій. А в подальшому після такої провокації відбуваються репресії серед всіх, хто причетний до громадського руху і є просто представниками україномовної інтелігенції», — попередив Олесь Доній.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.