“Громада” готується до дострокових виборів парламенту.

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 1.11.2006 17:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1332

В даний час головним завданням “Громади” Павло Лазаренко бачить підготовку партії до дострокових парламентських виборів, а те, що це станеться - не мають сумніву у партії.

28 жовтня в 2006 році в Дніпропетровську відбувся 1-й етап VIII з'їзду політичної партії Всеукраїнське об'єднання “Громада”. Про це повідомила прес-служба об’єднання.

У роботі з'їзду взяли участь 327 делегатів зі всіх областей України і Автономної республіки Крим.
До учасників з'їзду по телефону із Сполучених Штатів Америки звернувся лідер партії Павло Лазаренко. Він відзначив перемогу на місцевих виборах в Дніпропетровській області і створення “Громадою” однією з найчисленніших фракцій в обласній і більшості районних рад Дніпропетровщини, як неспростовний успіх політичної партії, яка довгі 7 років знаходилася в жорсткій опозиції до владного режиму.

З висуванців “Громади” вибрано 586 депутатів всіх рівнів і 22 сільських і селищних голови.

Разом з тим Павло Лазаренко відмітив, що головне завдання – повернення статусу парламентської сили – виконано не було. Отже, в даний час головним завданням “Громади” П. Лазаренко бачить підготовку партії до дострокових парламентських виборів, сумнівів в проведенні яких не виникло у переважної більшості учасників VIII з'їзду.

У цьому контексті одним з найважливіших завдань “Громади” П. Лазаренко бачить необхідність знайти власну нішу серед партій, які наголошуються стабільною електоральною базою.

При цьому, за словами лідера “Громади”, партія не проситиметься в приймаки ні до однієї з політичних сил, оскільки є самодостатньою партією з власною, достатньо могутньою структурою, з власною ідеологією і баченням розвитку України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.