Донецька прокуратура шантажує сім’ю Пенчуків

Автор/джерело -  © «Майдан»



Дата публiкацiї - 16.11.2006 21:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1440

Вчора всіх членів родини Пенчуків, власників донецького торгового центру «Білий Лебідь», який був бандитськими методами забраний у них теперішнім нардепом від ПР Борисом Колєсніковим, допитували працівники донецької прокуратури.

Борис Пенчук кинув виклик “донецьким швондерам”

Вони приїхали до помешкання сімї Пенчуків, допитували дружину Бориса Пенчука та його батька Володимира, який зараз хворіє.

Слідчі навіть намагалися вчинити допит неповнолітнім дітям Пенчуків, що суперечить не тільки здоровому глузду, але й українським законам.

Причина, яка змусила донецьких прокурорів відкласти в бік боротьбу з бандитизмом на Донеччині та зайнятися жертвами цього бандитизму, полягає у судовому позові Бориса Пенчука, в якому він оскаржує рішення Генпрокуратури про закриття слідства у справі «Білого Лебедя».

Перше судове засідання за позовом Бориса Пенчука вже відбулося цього тижня у Печерському суді Києва. Окрім того, верхівка Партії Регіонів дуже роздратована сьомим випуском журналу “Золотий Скіф”, в якому під тематичним заголовком “Донецькі швондери” подається детальна інформація про кримінальні звичаї та витівки цієї “елітки”.

Цікаво що працівники прокуратури приїхали в донецьке помешкання сімї Пенчуків одразу ж після того, як Раїса Богатирьова та Борис Колєсніков у Києві завітали до заступника Генпрокурара України Ріната Кузьміна.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.