Прогресуюча деградація. Журналіста три години допитували через інтернет-погрози Богословській

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 30.06.2011 20:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=14470

Журналіста «Української правди» Сергія Лещенка три години допитували у справі про погрози в Інтернеті на адресу народного депутата від Партії регіонів Інни Богословської.

Про це Лещенко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Допит тривав три години, стосувався справи Богословської, яка вичитала погрози на свою адресу у блозі в Інтернеті. Цирк, а не кримінальна справа! Подібні погрози на свою адресу я отримую у коментарях десяток на день. Хотів би подивитись, як швидко МВС порушила б кримінальну справу», - пише Лещенко.

На його думку, завдання порушеної кримінальної справи зводиться до наступного: вилучити сервери «Української правди» і заблокувати роботу редакції; а також «посилювати сигнал від сказаного Богословської». «Одна справа, коли говорить просто депутат, а інша - якій "погрожували вбивством" за її принципову позицію. А телеглядачі вникати не будуть, наскільки анекдотичні були ці погрози", - вважає Лещенко.

Нагадаємо, головного редактора сайту «Українська правда» Олену Притулу та журналіста видання Сергія Лещенка викликали на допит в міліцію у зв’язку зі справою про «погрозу вбивством» Інні Богословській.

Богословська звернулася до міліції 25 червня із заявою про те, що на її адресу з 24 травня надходять погрози вбивством, які також розповсюджуються у мережі Інтернет.

25 червня слідчий відділу Шевченківського РУГУ МВС України в Києві порушив кримінальну справу за фактом заяви депутата від Партії регіонів Інни Богословської щодо погроз вбивством.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.