У мережу гіпермаркетів секретаря Київради завітали маски-шоу

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 7.09.2011 14:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15137

Представники торгової мережі «Епіцентр» заявляють, що силовики в масках захопили офіс компанії в Києві та проводять виїмку документів.

Зокрема, представник будівельного гіпермаркету повідомив УНІАН: «На Братиславській, 11 люди в масках зі спецпідрозділу зламали двері в двох офісах, побили охоронців, поклали їх на підлогу, увірвалися до офісу і проводять обшуки і виїмки».

На питання, яку структуру представляють силовики, співбесідник агентства відповів: «Начебто СБУ. 99% - що «Альфа». Водночас він сказав, що на чорній формі силовиків «нічого не написано».

«Вони повністю захопили центральний офіс, у якому працює близько 150 чоловік, нікого не впускають і не випускають, позабирали мобільні телефони. О 8.50 десь по 20 чоловік зайшло з центрального і тильного входу. Також чоловік 20 зламали двері, які були під охороною, і увійшли до другого офісу на вулиці Петра Запорожця. Туди приїхала охорона МВС і зараз вони розбираються. А взагалі ходять по кабінетах і все забирають, поводяться зухвало».

Водночас, за словами співбесідника агентства, керівництва компанії на місці подій немає, сам будівельний гіпермаркет продовжує працювати.

У прес-центрі СБУ на даний момент УНІАН не змогли надати інформацію, чи проводяться підрозділами спецслужби якісь дії за зазначеними адресами.

Мережа будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» належить секретареві Київради, депутату від "Громадського активу Києва" Галині Герезі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.