Святослав Вакарчук відмовився виступати під логотипом “Партії Регіонів”

Автор/джерело -  © NEWSru.ua



Дата публiкацiї - 12.09.2011 05:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15175

У Луганську, за наполяганням лідера групи “Океан Ельзи” Святослава Вакарчукав, від банера над сценою, де відбувся святковий концерт, присвячений дню міста, відрізали слова “Партія регіонів”.

В суботу, 10 серпня, в Луганську відбувся святковий концерт, присвячений дню міста, повідомляє LB.ua з посиланням на сайт dms.lg.ua.

Перед виступами артистів від банера над сценою відрізали слова “Партія регіонів”.

Логотип відрізали за наполяганням лідера групи "“Океан Ельзи”" Святослава Вакарчука, який відмовився співати на сцені, прикрашеною символікою “Партії регіонів”.

Увечері, під час виступу Вакачука, банера над сценою не було.

Нагадаємо, 11 вересня 2008 року Святослав Вакарчук, на той час депутат від НУ-НС, здійснив бажання піти з політики і написав заяву про складання депутатських повноважень.

Як пояснив тоді свій крок Вакарчук, "нинішній склад Верховної Ради не виконав своєї головної ролі - творити візію України як сучасної європейської держави".

За його словами, "безперервні міжпартійні та внутрішньопартійні суперечки, якими так переймаються ті, хто мають вести Україну вперед, деморалізують суспільство всередині країни, та підривають її авторитет назовні".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.