У Британії відкрилася служба з порятунку овочів від самотності

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.10.2011 04:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15541

У Великобританії відкрилася приватна служба по “усиновлення” маринованої цибулі. Тепер кожен бажаючий за 6,99 фунтів може врятувати овоч від самотності та страждань, які той відчуває, перебуваючи в банці.

Діана Коннор разом з подругами планує таким чином заробити мільйон фунтів стерлінгів щоб зміцнити фінансове становище родини.

Ідея відкрити подібне агентство з'явилася після відвідування пабу, пише британська газета Metro.

Чотири домогосподарки якось сиділи за кухлем пива і обговорювали способи заробітку. Один з чоловіків, що сиділи по сусідству, не витримав жіночої балаканини і вигукнув: "Може, вам зайнятися усиновленням маринованої цибулі?" Жінки не стали розбиратися, жарт це чи ні, а взяли і відкрили відповідне агентство, а також зареєстрували сайт adoptapickledonion.com.

Тепер нещасні цибулини знаходять своїх визволителів. У комплекті з овочем-вільновідпущеником додаються сертифікат на "усиновлення", малюнок ощасливленого овоча і вітальна листівка.

Ініціаторка створення агентства - Діана Коннор разом з подругами планує таким чином заробити мільйон фунтів стерлінгів щоб зміцнити фінансове становище родини.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.