У Криму розробляється програма розвитку сільського зеленого туризму

Автор/джерело -  © «ЛІГАБізнесІнформ»



Дата публiкацiї - 6.05.2006 18:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=176

Уряд Криму разом із Спілкою сільського зеленого туризму розробляє програму розвитку сільського зеленого туризму на 2006-2010 роки і на ці цілі Рада міністрів автономії уже виділила 200 тис.грн.

Зелений туризм успішно розвивається

Про це на засіданні з питань розвитку сільського зеленого туризму на кримському півострові повідомив Міністр аграрної політики АРК Олег Русецький.

Як повідомили у прес-службі Ради міністрів АРК, О.Русецький також відзначив, що існує можливість фінансування Кримським республіканським фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, що надає кредити для жителів: пільгові - під 3% річних, довгострокові - до 30 років, у сумі до 100 тис.грн.

Влада автономії бачить свою задачу в тому, щоб оживити інтерес до сільського зеленого туризму і залучити до розвитку цієї сфери якнайбільше селян, і вже зроблено чимало кроків у цьому напрямку. Зокрема, голова правління Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Криму Наталя Гордецька відзначила, що зелений туризм в АРК успішно розвивається вже 10 років, за короткий проміжок часу він став дуже популярним і в той же час ефективним інструментом поліпшення економічного становища села, стимулював розвиток підприємництва.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.