Геннадій Москаль, залишаючи Миколаїв, потрапив у ДТП

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.07.2012 02:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17949

19 липня близько 18.00 на 105-му кілометрі автотраси «Одеса - Мелітополь - Новоазовськ», поблизу повороту на Очаків, сталося ДТП, в якому постраждав народний депутат Геннадій Москаль.

Москалю дорогу перегородила вантажівка (фото - pn.mk.ua)

Про це повідомляє ЦГЗ УМВС України в Миколаївській області.

55-річний житель Одеської області, керуючи вантажним автомобілем ОДАЗ-2714, не переконався в безпеці маневру і почав рух з узбіччя, виконуючи поворот наліво. В результаті цього він зіткнувся з автомобілем «АУДІ-Q7», який рухався в попутному напрямку під керуванням 30-річного жителя Миколаївської області.

В ДТП постраждав народний депутат, пepший зaступник голови пocтійнoгo кoмітeту Bepxoвнoї Paди з бopотьби з кopyпцією і opгaнізoвaною злочинністю Гeннaдій Mocкaль, який прибув до Миколаєва на засідання круглого столу «3aкoнніcть і пpaвocyддя в сучасній Україні».

Фото - pn.mk.ua

Після участі в круглому столі Москаль відправився до Одеси. Супроводжував його депутат міськради Олександр Курченко, який у ДТП зламав руку.

Народний депутат України відмовився від надання медичної допомоги, зазначивши, що по консультацію він звернеться в м. Одеса, після чого залишив місце події на іншому транспорті.

В Одесі медики діагностували у нього перелом ребра, після чого депутата госпіталізували.

Слідчим відділенням Миколаївського РВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху». Проводяться першочергові слідчі дії, встановлюються обставини події.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.