П`яний міліціонер постріляв у людей і сховався у міському управлінні міліції

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.09.2012 00:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18517

У Кременчуці Полтавської області п’яний міліціонер, перебуваючи не на роботі, відкрив стрілянину по трьох чоловіках.

Міліціонери пили і стріляли по людях

Про це УНІАН повідомив прокурор міста Тимофій Кодола.

За його словами, до чергової частини міліції з хірургічного відділення першої міськлікарні надійшло повідомлення, що до них з вогнепальними пораненнями доставлено двох місцевих жителів.

За словами прокурора, самі потерпілі розповіли, що коли вони проходили в районі площі Незалежності в центрі міста, то побачили трьох чоловіків, які розпивали спиртне. Чоловік із компанії нагрубіянив на їхню адресу. Один із потерпілих розвернувся, щоб уточнити, чи йому було адресовано висловлювання, а у відповідь одержав постріли з пістолета, що стріляє гумовими кулями.

«Потерпілі говорять, що у цієї людини 4 поранення. Другий чоловік, закривши обличчя руками, кинувся на того, хто стріляв, і також одержав 4 кулі. Третій з цієї компанії не постраждав. Коли чоловіки намагалися дати відсіч стрілкові, той кинувся бігти і побіг до міськуправління міліції, де сховався», – уточнив прокурор.

За його словами, пізніше з’ясувалося, що чоловіками, які розпивають спиртне, були міліціонери, які в той момент були не на службі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.