Дніпропетровська прокуратура судитиметься. За тарифи

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 24.01.2007 19:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1995

У Дніпропетровську нові тарифи на тепло мають бути визнані недійсними - та скасовані. Відповідні позовні заяви прокуратура міста направила до Бабушкінського суду Дніпропетровська.

Про це журналістам на прес-конфекренції повідомив начальник відділу Дніпропетровської прокуратури Роман Сосков.

Нагадаємо, 16 жовтня минулого року виконком Дніпропетровської міськради збільшив тарифи на теплоенергію майже в 3 рази. За словами Соскова, прокуратурою була створена комісія з перевірки обгрунтування такого підвищення. За її висновками, підняття тарифів суперечило чинному законодавству, а сама процедура - відбувалася з порушеннями. У прокуратурі переконані - у випадку скасування нових тарифів, підприємства будуть зобов'язані відшкодувати мешканцям міста різницю.

Роман Сосков, начальник відділу Дніпропетровської прокуратури: "За ту воду, яку необхідно закачати в систему, за ту електроенергію, яку необхідно затратити на роботу насосів, за той газ, який необхідно витратити на підігрів води до необхідної норми, за те тепло, яке виходить у нас через вскритія наших магістралей, прокуратурою області було заявлено 2 позови . Ми не допустимо такого поводження з нашим населенням."

Від “Аратти”: для столичного мера й судове рішення - ніщо. Він сам про це не соромится публічно наголошувати. За згоди прокурора. Мовчазної. І широкомасштабне шахрайство санкціонувати, із тарифами. Отже предент є. А що, як Дніпропетровський мер візьме приклад із столичного?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.