Черепа святих у Києво-Печерській лаврі виділяють живу рідину

Автор/джерело -  © “Освітній портал”



Дата публiкацiї - 7.02.2007 12:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2103

У Києво-Печерській лаврі проведені дослідження, у ході яких фахівці виявили дивовижні явища. Так, було виявлено, що черепа святих, похованих у лаврі, виділяють рідину, властиву живому організму.

Ці черепи спочивають у скляних і срібних посудинах і знаходяться в одній з підземних церков. "Час від часу то один, то інший з них розпочинав мироточити - виділяти запашну маслянисту рідину, що використовувалася для помазання віруючих. Вік деяких із цих черепів наближається до тисячі років", - розповів дослідник аномальних явищ письменник Анатолій Бернацький.

У свою чергу професор Юрій Хмелевський, що очолив експертну групу з дослідження таємничої рідини в біохімічній лабораторії Київського медінституту, повідомив, що в представленому зразку були виявлені високоочищені масла домішок білків. "Відсутність неорганічних фосфатів та іонів амонію вказує, що ці зразки не є продуктами розпаду мертвої тканини. Білки, виявлені в рідині, мають органічне походження. І синтезувати подібні з'єднання навіть при використанні сучасних технологій практично неможливо", - відзначив він.

У печерах Лаври також проводилися досліди з біологічними об'єктами - насінням пшениці. У результаті було встановлено, що випромінювання, що надходить від святих мощів, підвищує життєві сили насіння.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.