Російські рибалки з‘їли “інопланетянина”. Науці залишили лише відео

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 8.02.2007 04:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2114

Два тижні тому після сильного шторму жителі села Семибалки Ростовської області РФ сіттю витягли на берег двометрову істоту, схожу на акулу.

Рибалки поласували азовським монстром

Вона видавала дивні звуки, схожі на писк.

Спочатку рибалки подумали, що піймали справжнього інопланетянина, і вирішили зняти істоту на камеру мобільного телефону. На знімках добре видно голову, тіло і довгий хвіст пійманої істоти. Її тулуб дуже блищить, начебто намазаний воском. Вагою дивна істота виявилася близько ста кілограмів.

На розчарування вчених і уфологів, азовських рибалок істота зовсім не злякала, і вони її з’їли. За їхніми словами, нічого смачнішого в житті вони не куштували.

Керівник служби аномальних явищ Андрій Городовий заявив, що піймана істота є аномалією. Але навряд чи її можна віднести до інопланетних форм розуму. Городовий спростував також версію про русалок.

"Легенди про русалок в Азовському морі існують давно, але жодного разу не були підтверджені фахівцями служби аномальних явищ. Хоча ми зовсім не заперечуємо існування інших форм розуму в Азовському морі", - зазначив він.

Заступник директора ростовського зоопарку Олександр Липкович зазначив: "Порадився з нашими іхтіологами, говорять, що риба схожа на осетра. Але це надзвичайно цікавий екземпляр! Нічого подібного в житті не бачив".

У 2005 році агентство Reuters повідомило, що в приватному ставку, що знаходиться в 140 кілометрах до півдня від Сеула, у місті Чонджу, живе короп довжиною 80 сантиметрів з обличчям, як у людини. Живе давно - вже років 20. Експерти, щоправда, зазначають, що людські риси утворені ніздрями риби і лускою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.