Спікер з минулого тижня працює. Рибак погрожує Генпрокуратурою та судом за інформацію про використання ним VIP-вагону

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 5.08.2013 20:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21322

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак планує звернутися до Генеральної прокуратури та суду через інформацію інформацію про те, що він 4 серпня нібито їхав у VIP-вагоні поїзда “Ковель - Київ” з Луцька.

Про це повідомляє прес-служба парламенту.

"У понеділок деякі інтернет-видання, зокрема «Коментарі», розмістили на своїх сторінках неправдиву інформацію щодо нібито використання Головою Верховної Ради України Володимиром Рибаком у неділю, 4 серпня, окремого VIP-вагону поїзда «Ковель-Київ» в районі станції Луцьк. Повідомляємо, що Голова Верховної Ради України Володимир Рибак з п’ятниці по понеділок працює на своєму робочому місці у парламенті", - заявили у прес-службі.

"Висловлюємо жаль і прикрість з приводу подібних звинувачувальних публікацій та сподіваємось на більш уважне ставлення до перевірки наведених фактів перед винесенням їх на шпальти засобів масової інформації", - додали у прес-службі парламенту.

Крім того, у заяві наголошується, що Рибак планує звернутися до Генеральної прокуратури та суду щодо цього випадку.

Раніше видання «Коментарі» повідомило, що їхній кореспондент став свідком того, як до поїзда «Ковель-Київ» на станції Луцьк причепили додатковий вагон без будь-яких розпізнавальних знаків.

На пероні, перед входом у вагон, зупинилися два автомобілі: один - з номерами ВР, а другий - міні-автобус «Мерседес» з номером АI 8090 ЕХ, з якого охоронці досить довго переносили речі. Видання зазначає, що їх кореспондентові вдалося дізнатися, що в окремому вагоні їхав спікер ВР Володимир Рибак. Втім, до Києва спікер не доїхав. За словами провідниці, уночі, коли всі вже спали, вагон перечепили до іншого рухомого складу в лісах під Шепетівкою.

Як раніше повідомляв Тиждень.ua у парку Укрзалізниці перебуває 10 спеціальних вагонів-салонів, які надаються в оренду пасажирам для здійснення подорожей, та один VIP-вагон сполученням Київ-Москва.

Вартість одного рейсу в одному напрямку орієнтовно складає: Київ-Харків (понад 17 тис. грн), Київ-Львів (понад 18 тис. грн), Київ-Одеса (понад 20 тис. грн).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.