Вчені склали універсальний рецепт щасливих взаємин

Автор/джерело -  © «Гармонія»



Дата публiкацiї - 6.09.2013 01:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21599

Вчені з університету штату Іллінойс в США склали формулу щастя - універсальний рецепт того, як парам слід зберігати живі, теплі та щасливі взаємини.

Я пише Medical News Today, для досягнення цієї мети фахівці провели мета-аналіз 35 різних досліджень і 12273 індивідуальних звітів, присвячених різним проблемам стосунків між чоловіком і жінкою.

У результаті дослідники дійшли висновку, що найбільш важливими елементами здорових взаємин, - неважливо, чи це стосунки всередині шлюбу, чи це стосунки між ще не одруженими парами, є відкритість, позитивність, наявність взаємних гарантій, спільні завдання і загальні соціальні стратегії.

За наявності певних проблем, у кожному конкретному випадку кращим рішенням є «відкрити» стосунки. За словами вчених, чим більш чесними і прозорими будуть ваші думки з приводу проблем з вашим партнером, тим легше їх можна буде вирішити.

Також принципово важливо ділити домашні справи і обов’язки в рівній мірі, і, - як для жінок, так і для чоловіків, - необхідно зробити зусилля, щоб налагодити теплі стосунки з друзями вашого партнера, а також з його родиною, і постаратися, щоб ці кроки були взаємними.

Універсальний спосіб вирішення проблем і перешкоджання утворенню нових є установка єдиних соціальних цілей, робота над єдиними проектами та рішення спільних завдань.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.