Голос людини розповість про її справжні почуття

Автор/джерело -  © “Гармонія”



Дата публiкацiї - 11.10.2013 02:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21894

Голос є віддзеркаленням настрою людини. Існує величезна кількість відтінків голосу. Він може змінюватися залежно від почуттів, які відчуває індивід. Вважається, що голос не може обманювати і приховувати правду.

Ґрунтуючись на цьому судженні вчені провели дослідження голосів зацікавлених одне в одному людей на присутність у відтінку певних ознак, які можна помітити. Про це повідомляє сайт medvesti.com.

Виявляється, що увагу варто звертати на звучання і тембр при спілкуванні. Науковці відмічають, що голос жінки, яка зацікавлена в чоловіку, стає нижчим і глибшим. У чоловіків же тембр голосу, навпаки, стає вищим.

Дослідники відмічають, що при цьому і чоловіки, і жінки намагаються копіювати голос одне одного при взаємній симпатії. Для підтвердження даних учені провели дослідження 24 людей, у яких на момент експерименту намічалися взаємини. Ці люди також, часто спілкувалися телефоном одне із одним.

Науковці відмічають, що при частому спілкуванні з коханою людиною змінюється власний голос. Найчастіше це відбувається при телефонному спілкуванні, оскільки, окрім голосового компоненту, в ньому більше нічого немає.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.