Довибори у парламент. ЦВК зареєструвала перших 19 кандидатів у нардепи

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 21.10.2013 17:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21985

Центральна виборча комісія зареєструвала перших 19 кандидатів у народні депутати на повторних виборах до парламенту в п’яти округах.

Таке рішення було прийнято на засіданні ЦВК 21 жовтня.

Серед зареєстрованих ЦВК кандидатів – 16 представників політичних партій і три самовисуванці.

В окрузі № 94, що в Обухові на Київщині, зареєстровано 8 кандидатів: Віктор Романюк, (ВО "Батьківщина") , Володимир Бережний (ВО "Центр"), Віталій Кіщенко (Соціалістична партія), Заза Коберідзе (партія "Союз"), Юрій Михайлівський (партія "Руська Єдність"), Денис Погребака (Патріотична партії України), Василь Радя (Політична партія малого і середнього бізнесу) та Олександр Соцький (партія Ліберальна Україна).

В окрузі № 132 - у Первомайську в Миколаївській області, ЦВК зареєструвала двох кандидатів - висунутого ВО "Батьківщина"Аркадія Корнацького та самовисуванця Володимира Шиманського.

В окрузі № 194 у Черкасах зареєстровано два кандидати: Микола Булатецький (ВО "Батьківщина") та Віталій Чорний (партія "Братство").

В окрузі № 197 у Каневі на Черкащені також зареєстровані два кандидати: Леонід Даценко, (ВО " Батьківщина") та Дмитро Лінько ("Братство") .

У 223- му окрузі , що в Шевченківському районі Києва, ЦВК зареєструвала п’ять кандидатів: Юрія Левченка (ВО " Свобода"), Ігоря Шаповала (КПУ) Аттілу - Дюло Янушевич (партія "Братство"), а також двох самовисуванців Вадима Гладчука і Віталія Юрківа.

Як відомо, Верховна Рада призначила вибори народних депутатів у п’яти проблемних округах на 15 грудня 2013 року.

16 жовтня у п’яти одномандатних округах розпочалася виборча кампанія.

Опозиція повторно висунула на вибори в п’яти округах єдиних кандидатів – ц 94-му виборчому окрузі – Романюка, у 132-му – Корнацького, у 194-му – Булатецького, у 197-му– Даценка. Партія регіонів ще не оприлюднила імена своїх кандидатів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.