Ведучі Top Gear розповіли, де знайшли найкращу дорогу в Україні для своїх автотестів

Автор/джерело -  © ТСН.ua



Дата публiкацiї - 27.11.2013 05:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22325

Ведучі Top Gear вдячні українцям за прийом У Києві з теплом зустріли ведучих культової телепередачі Top Gear, які перебувають в Україні зі зйомками нової програми.

За винятком доріг і бензину, Україна британським автожурналістам сподобалася.

У понеділок, 25 листопада, вони обкатували столичні дороги. Зокрема, спробували Бориспільську трасу, після чого перебралися на автодром "Чайка".

За словами одного з ведучих Top Gear, в Україні жахливі дороги, тому тільки "Чайка" могла надати необхідні умови для тестування авто. "Та тому, що тільки тут у вас більш або менш нормальна траса. Готуючись до України, ми чули, що у вас найгірші дороги. Так ось, це правда", - зазначив ведучий.

Як повідомляється, британці відмовилися говорити про тему зйомок програми. Однак, "Комсомольская правда в Украине" пише, що особливо бурхливу реакцію у британських автомобілістів викликав казус, що стався з Ford після того, як у нього залили український бензин. Зокрема, машина просто не завелася, чим викликала у британців захват і сміх.

У столиці біля готелю, де зупинилися зірки, зібрався чималий натовп шанувальників Top Gear. Англійці були вельми вражені щирістю українців і залюбки роздавали автографи та фотографувалися зі всіма бажаючими. "Люди України. Спасибі за дуже теплий прийом", - написав у власному "Твіттері" Кларксон. "Українці, це було гостинно. Ми дякуємо вам. Раді були бачити вас. Кожного з вас", - також у власному "Твіттері" відзначив Гаммонд. "Дякуємо Києву за прийом", - підтримав колег Мей, додавши до повідомлення хештег #cпасибі українською мовою.

Нагадаємо, українські дороги неприємно шокували ведучого британської телепередачі Top Gear Річарда Хаммонда. Він протестував Ford Fiesta по дорозі з Криму до Києва. Перебуваючи проїздом у Миколаєві, він заявив: "Тут немає доріг, тільки ями".

Цікаво, щоб сказали ведучі, якби побували в Україні навесні - десь за Житомиром (див.відео).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.