Томенка позбавлять віце-спікерства. Виявляється, він відповідальний за електрощитові

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 23.02.2007 15:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2236

Народний депутат, член фракції Партії регіонів Василь Кисельов пропонує Верховній Раді під час найближчого голосування бюлетенями звільнити Миколу Томенка з посади заступника Голови ВР.

Про це він сказав сьогодні на засіданні парламенту.

За словами Кисельова, події останніх днів свідчать про те, що «з опозицією домовлятися неможливо».

Він навів приклад, коли позавчора на Погоджувальній раді лідери фракцій домовилися про створення робочої групи, яка з двох законопроектів - Ярослава Сухого і Юлії Тимошенко про комунальні тарифи - випрацює єдиний законопроект, який депутати мали розглянути на засіданні парламенту.

Але після засідання Погоджувальної ради всі домовленості були зруйновані, і керівництво БЮТ дало команду народним депутатам зі своєї фракції «увірватися в електрощитову, знеструмити зал і вивести з ладу систему голосування», - сказав Кисельов.

Він також закликав Президента України Віктора Ющенка зобов’язати Державну службу охорони, яка йому підпорядкована, навести лад у парламенті, оскільки, за його словами, «як відомо, до будівлі ВР проходять люди зі зброєю». Він вважає, що «існує реальна небезпека провокацій з тяжкими наслідками».

Від “Аратти”: цікаво, хто ж, окрім нардепів, проходить до будику парламенту зі зброєю?
Журналісти??? Прибиральниці? Офіціантки?

А може Кисельов побачив знайомі обличчя із ОПГ “Люкс”?

Проте, аби остаточно вирівняти усіх перед законом, актуально ухвалити ліквідацію гіпертрофованої, суто совкової депутатської недоторканості. На цьому, нагадаємо пану Кисельову, наполягає опозиція.

Бо не може в нормальній державі у будь-кого існувати “імунітет” від правосуддя. І якщо таке ухвалити, то ті ж самі нардепи, незалежно чи праляча більшість, чи присутня меншість - будуть гарно думати, перед тим, як перейти межі закону. І не тільки в частині носіння зброї. Бо це стосуватиметься й хабарництва також.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.