МВС проводить вишкіл із розгону Майдану. “Більшовики”, мабуть, готуються до виборів

Автор/джерело -  © Обком



Дата публiкацiї - 23.02.2007 20:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2238

У Сумах пройшли міліцейські навчання. На яких відпрацьовувалися дії з розгону масових акцій та масових арештів їхніх учасників.

Як повідомляє Центр громадських зв'язків обласного УВС, згідно зі сценарієм навчань, група агресивно налаштованих молодих людей почали масові безладдя під час проведення футбольного матчу на місцевому стадіоні "Ювілейний".

На місце подій прибула рота міліції особливого призначення "Беркут", співробітники патрульної служби і військової частини, а також машини пожежної охорони і швидкої допомоги.

Під час навчань лави міліціонерів розсікли натовп, який удавав “хуліганів”, на кілька частин, після чого були проведені масові затримання.

Затриманих доправили на спецавтомобілях до райвідділів міста.

В УВС запевняють, що готувалися розганяти футбольних фанатів. Проте, достименно відомо, що єдина сумська футбольна команда ще торік збанкрутіла і була розпущена.

Загальновідомо, що перед виборами Президента України в 2004 році міліція розганяла сумських студентів, які брали участь у протестах проти злиття двох ВУЗів.

Від “Аратти”: означені навчання дивним чином співпали із знаковим спічем міністра МВС Цушка у парламенті.

Слід зазначити, що стиль промови - був виключно більшовицький. На кшталт відомих промов сталінських “борців” із троцкізмом, уклонізмом тощо. Тобто, без належного слідства, і навіть, формального порушення кримінальної справи, було публічно названо громадян України винними у скоєнні злочинів. А може пан Цушко вже уявляє себе не менш, ніж Ежовим чи Берією?

Втім, є й інші паралелі. Адже, загальновідомо, що у вождя “всіх народів” Сталіна - було кримінальне минуле. За темних часів царизму він був звичйнісіньким бандитом-грабіжником. Як писали совітські історики - провадив експропріації.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.