СБУ призупиняє активну фазу антитерористичної операції

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 18.04.2014 15:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=23213

Служба безпеки призупиняє активну фазу антитерористичної операції у зв’язку із Пасхальними святами та домовленостями високопосадовців у Женеві.

Про це повідомила на брифінгу в Антитерористичному центрі у п’ятницю речник СБУ Марина Остапенко.
"Антитерористична операція триває. Скільки вона триватиме – залежить від того, чи підуть із нашої території терористи. Але у зв’язку з Пасхальними святами і женевськими домовленостями вона не є в активній фазі", - зазначила вона.

Водночас Остапенко додала, що штаб АТО продовжує роботу.

"Зараз основні зусилля спрямовано на те, щоб забезпечити периметр безпеки навколо озброєних сепаратистів з метою уникнення жертв серед мирного населення", - наголосила вона.

Як повідомлялося раніше, в Україні оголошено про початок широкомасштабної антитерористичної операції за участю Збройних сил. У неділю в.о. президента Олександр Турчинов підписав указ про введення в дію рішення РНБО щодо проведення в країні антитерористичної спецоперації, яке не розголошується. Військовослужбовці Збройних сил України приведені в повну бойову готовність.

З 6 квітня сепаратисти почали планомірні захоплення будівель місцевих адміністрацій у східних областях України, а також управлінь МВС та СБУ , на які залучають озброєних бойовиків під керівництвом російських диверсантів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.