Зухвалий злочин: російські бойовики перед телекамерами розстріляли рейсовий автобус

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.01.2015 18:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=24467

Внаслідок обстрілу з боку бойовиків пункту пропуску Бугас поблизу Волновахи, загинуло шість мирних мешканців, а 20 зазнали поранень.

Про це повідомили на сторінці прес-центру АТО у мережі Facebook, передає «Український тиждень».

«Сьогодні, близько 14:30, пункт пропуску в населеному пункті Бугас (поблизу Волновахи) цинічно розстріляли бойовики з реактивних систем залпового вогню «Град», – йдеться у повідомленні.

«У результаті обстрілу постраждали мирні громадяни, що перебували на пункті пропуску. Шість осіб загинуло (дані уточнюється) та близько 20 отримали поранення», – додали у тексті.

Також у штабі АТО наголосили, що поблизу вказаного місця немає позицій українських військ, отже «терористи свідомо відкрили вогонь по мирних мешканцях».

Як повідомив народних депутатів представник Генштабу ЗС України під час виступу у парламенті, установка «Град» вела вогонь по цивільному автобусу абсолютно свідомо, у присутності численних знімальних груп російських телеканалів. Вогневу позицію було розташовано у центрі населеного пункту, контрольованого бойовиками. За словами представника Генштабу, росіяни розраховували на вогонь у відповідь з боку українських військових. Але її не було, оскільки могли постраждати цивільні громадяни.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.