Партія “Пора” розмножилася. Як і належить, перед виборами

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 5.04.2007 16:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2542

Учасники внутрішньопартійного об’єднання громадянської “Комітет 9 березня” партії “Пора” утворили Незалежну громадянську партію “Пора”.

Ініціаторами такого утворення стали Андрій Юсов, Євген Золотарьов, Віталій Загайний, Борис Пенчук та Андрій Бондаренко.

Сьогдні на прес-конференції вони заявили, що повертатимуться до тих принципів, якими послуговувалася «Пора» на початку своєї діяльності.

Вони заявили, що вже проводять переговори з опозиційними силами, зокрема, з БЮТ, «Нашою Україною», «Народною самообороною і з Українською правицею, про участь у майбутніх виборах до Верховної Ради. Вони також зазначили, що самостійно Незалежна громадянська партія «Пора» участі у виборах не братиме.

Ініціатори утворення партії відзначили, що відкличуть своїх активістів з громадських акцій біля Верховної Ради, Секретаріату Президента та Центральної виборчої комісії, оскільки вони підпорядковуються закликові і рішенню об’єднаної опозиції про припинення будь-яких масових акцій на даний момент.

В Незалежній громадянській партії Пора заявили, що зараз вивчається питання про можливість передачі позову, який був спрямований до Печерського районного суду проти Віктора Януковича та коаліції і поки вони очікують повідомлення від канцелярії Печерського суду. За їх словами, якщо буде така необхідність, то позов проти Януковича і коаліції буде передано в інший суд.

Наразі не відомо, скільки прористів залишиться із Каськівим, а скільки стане під прапори новоутворення.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.