Дострокові вибори не зашкодять бізнесу

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 6.04.2007 15:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2554

Голова ради директорів корпорації “Індустріальний союз Донбасу” Сергій Тарута вважає, що дострокові вибори до Верховної Ради не нанесуть негативного збитку українській економіці.

Водночас, на його думку, можливість зміни конституційного ладу в зв'язку з заявленими планами коаліції й уряду одержати понад 300 місць у парламенті несе в собі серйозну небезпеку.

"Сподіваюся, що політики погодяться на перевибори", - сказав він журналістам.

На його думку, витрати на вибори будуть дуже незначними в порівнянні з щоденними втратами української економіки від неефективної діяльності влади.

Тарута вважає, що нинішня діяльність уряду в енергетичній сфері або вугільній промисловості є прикладом такого малоефективного управління.

Голова ради директорів ІСД висловив надію, що за підсумками виборів в уряді збільшиться частка професіоналів, і пріоритети його діяльності будуть змінені.

До групи підприємств ІСД, що має прибуток у $4,5 млрд, входять Алчевський меткомбінат, Алчевський коксохімзавод, Дніпровський меткомбінат ім.Дзержинського, а також меткомбінат Dunaferr в Угорщині і Huta Stali Czestochowa у Польщі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.