Вєрка Сердючка закінчує сольну кар`єру?

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 30.05.2006 12:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=259

Вєрка Сердючка піде з сцени. Така чутка курсує за кулісами шоу-бізнесу. Колеги не можуть зрозуміти причин для такого рішення. Як з`ясувалося, Андрій для цього все ж таки має причини. Мінімум, дві.

Можливо, Андрій Данилко втомився від образу Вєрки Сердючки?

По-перше, Вєрка Сердючка втомилася боротися з естрадним піратством. Не таємниця, що країною, паралельно із справжнім Данілко, сновигають кілька липових Сердючок. Звісно, це дуже позначається на гонорарах і гастролях Данилка, повідомляє Правда.ру.

По-друге, Данилко вирішив зайнятися продюсуванням. Мабуть, йому не дають спокою лаври сексуального тріо «ВІА Гра». Хоча, як то кажуть, через чутки про розпуск колективу і після виходу з нього Надії Грановської, група помітно впала в ціні. Скориставшись цією ситуацією, Андрій вирішив створити альтернативний варіант. За чутками, він створив дівчачий гурт за назвою «НеАнгели».

Ті, хто вже мав можливість чути і бачити дівчат, кажуть, що вони цілком можуть замінити «ВІА Гру», а, крім того, вигідно відрізняються від них молодістю і вокальними можливостями. Можливо, зрідка Андрій виступатиме разом з своїми янголятами, але сольну діяльність він на якийсь час перерве.

До речі, можна знайти і третє, зовсім вже просте пояснення його вчинку. Можливо, Андрій втомився від образу Вірки Сердючки і тепер узяв тайм-аут для творчого перевтілення.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.