Ситуація на фронті: з ранку - майже тиша, у порівняні з минулою добою

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 16.11.2016 21:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=27028

Вночі у зоні проведення АТО по всій ліній розмежування було тихо. Але ранок окупанти розпочали з мінометних обстрілів наших позицій в районі Новгородського.

Про це повідомив прес-центр АТО.

Протягом дня, використовуючи 82 та 120 міліметрові міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю неодноразово обстріляли Водяне Опитне, Новотроїцьке, Павлопіль, Кримське, Бердянське та Авдіївку. По Павлополю та Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

Загалом за день наші позиції зазнали обстрілів 14 разів.

Минулої доби в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 37 випадків відкриття вогню по позиціях сил АТО.

Найбільше обстрілів відбулося на Маріупольському напрямку. Під вогонь ворожої артилерії потрапило Широкине, де по позиціях наших хлопців ворог випустив більше 30 снарядів з 122 міліметрових гармат. З мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстріляли Талаківку, Славне, Широкине, Водяне, Красногорівку, Лебединське, Павлопіль. Вогонь по наших позиціях в районі Павлополя вів снайпер.

На Донецькому напрямку ворог також використовував заборонені Мінськими домовленостями міномети, неодноразово обстрілюючи Луганське та Авдіївку. Тут же бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Надвечір противник активізувався і на Луганському напрямку. Під обстріли мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили наші позиції в районі Новозванівки, Новоолександрівки та Катеринівки.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.