Ситуация на фронті: російські бойовики нарощують активність

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.04.2017 15:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=27432

Ситуація в районі проведення АТО ускладнюється. За минулу добу російсько-окупаційні війська 64 рази обстріляли позиції Збройних Сил України.

Про це повідомив прес-центр АТО.

На Приморському напрямку, по захисниках Водяного, ворог відкривав вогонь зі 122мм артилерії, мінометів калібру 120мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП. Оборонців Новотроїцького обстрілював з мінометів калібру 120мм та гранатометів. По опорних пунктах поблизу Березового, Марїнки та Красногорівки гатив з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів. По позиціях в районі Гнутового та Гранітного бив з протитанкових гранатометів. По захисниках Гнутового та Талаківки противник відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів та з озброєння БМП. Морських піхотинців під Широкиним обстрілював зі стрілецької зброї, а поблизу Мар’їнки активізувався ворожий снайпер.

На Донецькому напрямку, по захисниках Шахти «Бутівка» били міномети калібру 120мм та кулемети великих калібрів. Оборонців Авдіївки та Опитного ворог накривав вогнем 82мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По опорних пунктах поблизу Зайцевого, Пісків та Луганського противник гатив з гранатометів та кулеметів великих калібрів, а позиції в районі Кам’янки обстріляв з кулеметів великих калібрів та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку, оборонців Кримського та Катеринівки противник обстрілював з мінометів калібру 82мм, по захисниках Валуйського, станиці Луганської та селища Донець – бив з гранатометів. Опорні пункти в районі Лобачевого обстрілював зі стрілецької зброї.

За минулу добу п’ятеро військовослужбовців сил АТО отримали поранення.

Сьогодні, 11 квітня, внаслідок обстрілу позицій сил АТО в районі населеного пункту Мар’їнка, під час якого підрозділи російсько-терористичних військ застосовували гранатомети, зенітні установки ЗУ-23-2, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, під вогонь противника потрапили околиці населеного пункту Мар’їнка.

За попередньою інформацією, під обстріл потрапили будівлі по вулицях Тельмана і Матросова. Учнів із загальноосвітньої школи №2 було терміново евакуйовано до бомбосховища.

Інформація щодо постраждалих та руйнувань будівель населеного пункту уточнюється.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.