Більшість регіоналів не бажають бачити в своїх рядах ні Мороза, ні Кінаха

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 11.05.2007 14:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2819

“Настрій у більшості партійців партії Регіонів йти на вибори самостійно” -сказав сьогодні журналістам один із керівнииків ПР Володимир Рибак.

Володимир Рибак також уточнив: “Ми відразу сказали, що ні з ким блокуватися не будемо, однак виключати цього я не можу. Але настрій у більшості партійців партії Регіонів йти на вибори самостійно”.

Нещодавно соціаліст-нардеп Волга у інтев'ю журналістам сказав, що СПУ блокуватиметься на виборах із ПР і що нібито існують домовленості про це на рівні керівників партій. Щоправда, згодом він уточнив, що це було б бажано для коаліції.

Одразу ж після цього інтерв'ю лідер комуністів Симоненко сказав, що КПУ ні з ким блокуватися не має наміру, а потім він сказав, що взагалі КПУ на дострокові вибори не йтиме, оскільки вважає їх незаконними.

Про своє бажання блокуватися із регіоналами заявив також лідер ПППУ Кінах.

Сьогодні робоча група з урегулювання політичної кризи продовжує роботу.

Вчора Президент заявив: якщо робоча група не знайде компромісу, дату дострокових виборів вирішуватимуть на засіданні Ради національної безпеки та оборони.

Раніше Президент та прем’єр-міністр домовилися про проведення дострокових парламентських виборів та створили робочу групу, яка має напрацювати для цього юридично-правовий механізм.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.