Більшість жінок мріє про груповий секс

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 16.05.2007 05:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2864

Нове дослідження, проведене журналом Glamour серед 12 тис. читачок у Великобританії показало, що 60% опитаних панянок мріють зайнятися груповим сексом.

Про що мріє жінка?

Ще чверть спить і бачить себе в ролі порноакторки, 13% фантазують про своїх подруг-натуралок під час мастурбації, а кожна п’ята представниця прекрасної статі в душі лесбіянка.

Майже кожна третя жінка одержує задоволення від садомазохистських ігор і не проти того, щоб їх шльопали по м’якому місцю. А 12% навіть заявили, що зволіли б бути викраденими перед цим процесом.

З’ясувалося також, що про секс із голлівудськими зірками Бредом Піттом або його коханою Анджеліною Джоли мріє майже кожна жінка. Саме цих акторів читачки вважають найбільш жаданими. Другим по затребуваності коханцем став Джонні Депп, і останній Джеймс Бонд Деніел Крейг - його б жінки полюбили, якби зірвалися перші два варіанти.

Серед сексуальних партнерок, про яких марять опитані жінки, крім Джолі, виявилися також топ-модель Кейт Мосс і ведуча телеканалу FOX Фірн Коттон.

От як характеризує отримані дані відомий сексопатолог Вел Семпсон: "Наші сексуальні фантазії показують те, ким ми є. Виявивши їх, ми можемо оголити власну сутність". Відповідно до його слів, більшість опитаних жінок є творчими особистостями, у яких дрімає нереалізований акторський талант.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.