Військова контррозвідка викрила шпигуна

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.06.2018 18:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=28728

Військовою контррозвідкою Об’єднаних сил викрито агента терористичної організації “МДБ ДНР”.

Про це повідомив прес-центр ООС.

03.06.2018 року поблизу м. Мар’їнка, Донецької області військовослужбовцями однієї з бригад зі складу Об’єднаних сил затримано мешканця м. Ясинувата, громадянина Наводнічого Олексія Геннадійовича, 1995 р.н.

Представниками військової контррозвідки СБ України зі складу Об’єднаних сил встановлено, що вказаний громадянин належить до розвідувально-агентурної мережі терористичної організації "МДБ ДНР", який з березня 2018 року за завданням своїх кураторів проводив розвідку військових об’єктів ЗС України в районі м. Мар’їнки, за що отримував винагороду в розмірі 15 000 рублів РФ за кожне виконане завдання.

04.06.2018 року підрозділом військової контррозвідки зі складу Об’єднаних сил матеріали щодо сприяння громадянина Наводнічого О.Г. до злочинної діяльності терористичної організації "ДНР" скеровано до Волноваського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Донецькій області, яким розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 КК України «Створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань».



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.