Янукович кинув майданити через коліно. Мабуть, ускладнення на голос

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 18.05.2007 13:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2892

Сьогодні о 13-й годині прихильники парламентської коаліції розпочали мітинг на Майдані Незалежності в Києві.

Про це повідомив член Партії регіонів Вадим Колесніченко.

Зокрема, в мітингу планують взяти участь близько 30 тис. осіб.

У той самий час, Прем’єр-міністр Віктор Янукович не візьме участі в цій акції. Колесніченко пояснив, що Янукович останнім часом не виступає на мітингах, оскільки Прем’єрові дуже складно підніматися по сходинках після операції (на коліні - ред.). А також, відзначив депутат, мітингувальники вимагають оголошення дати дострокових виборів, а «це питання залежить не від Прем’єр-міністра, а від Президента і опозиції».

Нагадаємо, учасники вчорашнього мітингу коаліції на Майдані Незалежності так і не дочекалися лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Від “Аратти”: напевно із міркувань солідарності із двічі не судимим прем'єром масовку політичних туристів-заробітчан не відвідують й лідери КПУ та СПУ.

Втім, яка різниця, будуть вони там чи ні - все одно окрім ідеологічних штампів та власних фантазій ім розповсти народу немає чого.

Та й народу, який там зібрався - головне трудодень відпрацювати. А хто там на сцені базікає - більшості байдуже. І щоб переконатися у цьому - достатньо подивится на це збіговисько на власні очі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.