Окупанти зазіхають на свободу переміщення громадян України на тимчасово окупованій території

Автор/джерело -  © Укрінформ



Дата публiкацiї - 23.11.2018 15:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=29167

Окупаційна влада в Криму заявили про плани посилити контроль за “неконтрольованою міграцією кримчан з українськими паспортами”.

Про це повідомляє видання "Крыминформ".

"В окупованому Криму заявили, що питання посилення контролю за "неконтрольованою міграцією кримчан з використанням українських паспортів" буде вирішуватися на федеральному рівні", - зазначив "заступник голови Ради міністрів" окупованого Криму Ігор Михайличенко.

На засіданні так званої "прикордонної комісії" він говорив про необхідність збільшити кількість відеокамер на пунктах пропуску адміністративного кордону між Кримом і Херсонською областю.

За словами Михайличенка, "безконтрольне використання українських паспортів може привести до проникнення на територію Росії кримінальних елементів, а також вихідців з країн з підвищеною терористичною активністю".

За інформацією "прикордонного управління" ФСБ Росії в 2018 році адмінкордон з окупованим Кримом у пунктах пропуску перетнуло понад 2,5 мільйона чоловік, при цьому 250 тисяч з них зареєстровані на території анексованого півострова.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.