Американські учені створили “живу воду”

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 25.05.2007 01:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2972

Учені з каліфорнійської фірми Oculus розробили “надокислену” воду, яка за їх твердженням вбиває шкідливі мікроби і прискорює процес загоєння ран.

Як показали результати одного з досліджень, про що , повідомляє ВВС News, проведеного серед пацієнтів з діабетичними виразками на ногах, при застосуванні антибіотиків середній термін загоєння виразок складає 55 днів, тоді як застосування "надокисленої" води разом з антибіотиками зменшує середній термін їх загоєння до 43 днів.

Нова розробка учених викликала підвищений інтерес у медиків, - вони вітають будь-яке безпечне ефективне виліковування вираок у людей, хворих на цукровий діабет, - адже близько 15% діабетичних виразок на ногах призводять до ампутації кінцівок.

Нова вода, що отримала назву Microcyn, виробляється шляхом пропускання очищеної води через напівпроникну сольову мембрану. При цьому вона насищається активними іонами - електрично зарядженими молекулами, які руйнують стінки клітин вільноживучих мікробів. Організм людини залишається в безпеці, оскільки вода руйнує лише ті клітини, які може повністю оточити.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.