Ющенко відмовився пометикувати із Януковичем на трьох

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 25.05.2007 16:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2990

Президент України Віктор Ющенко відмовився від тристоронньої зустрічі з головою уряду Віктором Януковичем, головою Верховної ради Олександром Морозом, хоча “це не його прерогатива, а його обов'язок”.

Про це заявив прем'єр-міністр України Віктор Янукович на зустрічі із представниками дипломатичного корпусу, акредитованими в Україні. За його словами, вчора він домовився з В.Ющенком про таку зустріч. Але сьогодні глава держави змінив своє рішення.

Янукович підкреслив, що сподівається на продовження діалогу із Президентом, у т.ч. і за участю послів закордонних держав.

Голова уряду спростував інформацію про те, що він зірвав зустріч із главою держави. "Я не відмовився зустрічатися з Ющенком, я навпаки розширив коло: долучивши голову ВР".

“Ми не будемо піднімати воєнні підрозділи, підрозділи правоохоронних органів”, - сказав Янукович дипломатам. За його словами, уряд і коаліція робитимуть все для спокою і стабільного розвитку. "Уряд (зараз) проводить екстрене засідання. Я вийшов, щоб зустрітися з послами … і повідомити: ситуація керована. Ми працюватимемо тільки в межах своїх повноважень", - сказав голова уряду.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.