Актора заарештували за ролик, в якому він зображував співробітника дорожньої поліції

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.08.2019 11:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=29966

Суд в Москві заарештував на вісім діб актора театру "Современник" Дмитра Смолева, який знявся в ролику в формі співробітника автоінспекції.

Його визнали винним у незаконному носінні поліцейської форми і дрібне хуліганство, повідомляє російська служба Радіо Свобода з посиланням на пресслужбу Головного управління МВС по Москві.

У ролику, який раніше з’явився в соцмережах, актор, одягнений в поліцейську форму, зображує п’яного співробітника автоінспекції. Поліція почала пошуки того, хто знявся в ролику, вважаючи, що він "дискредитує органи внутрішніх справ", пише агентство "Москва". Співробітники ГИБДД разом з поліцейськими району Якиманка з’ясували, що в відео знявся 37-річний актор "Современника".

"За цей анонімний ролик його шукали тиждень, з’ясовували особу, проводили впізнання. З’ясували, впізнали, приїхали в театр і з репетиції відвезли", - написав у Фейсбуці культурний оглядач Слава Шадронов. Смолев був затриманий напередодні ввечері прямо перед спектаклем "Дюма", в якому він повинен був грати. Режисер постановки Михайло Єфремов повідомив про затримання актора глядачам перед початком вистави, роль Д’Артаньяна виконав інший актор.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.