На окупованій території Донбасу розпочалися навчання російської армії

Автор/джерело -  © Укрінформ



Дата публiкацiї - 5.09.2019 15:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30071

На окупованих частинах Донецької та Луганської областей під загальним керівництвом штабу Південного військового округу ЗС РФ цього тижня розпочались командно-штабні навчання.

Про це під час брифінгу заявив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

“Під загальним керівництвом штабу Південного військового округу ЗС РФ (місце дислокації — Ростов-на-Дону, РФ), на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях на цьому тижні розпочато низку командно-штабних навчань з визначеним складом російських окупаційних військ. Особлива увага приділяється застосуванню сил і засобів розвідки та управлінню вогнем артилерійських підрозділів і протиповітряної оборони”, - повідомив Гуцуляк.

Він також підкреслив, що заходи проводяться синхронізовано в рамках двосторонніх навчань з управління військами (силами) 8 загальновійськової армії (штаб — у м. Новочеркаськ, Ростовська область) Південного військового округу ЗС РФ на Донському операційному напрямку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.