Напередодні нормандського саміту командування ЮВО змінило умови контракту з армією РФ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.12.2019 16:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30322

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування продовжує здійснювати заходи, спрямовані на підняття рівня бойової готовності частин і підрозділів 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Про це повідомив, під час щоденного зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил, Максим Праута з пресцентру Міністерства оборони України.

Зокрема, з наступного року в російсько-окупаційних військах буде змінено порядок проходження військової служби в частині, що стосується граничного віку перебування особового складу на службі.

Так, командирам з’єднань і частин 1 та 2 АК наказано до березня 2020 року розірвати контракти з військовослужбовцями віком 50-55 років, у залежності від займаних ними посад. Також військовим комісаріатам на тимчасово окупованій території у Донецькій і Луганській областях доведено розпорядження про заборону прийняття на військову службу осіб, старших 45 років.

Водночас з метою створення підготовленого резерву для поповнення лав окупаційних військ російська окупаційна адміністрація посилює пропагандистську роботу в системі т. зв. “військово-патріотичного і фізичного виховання” молоді та юнацтва шляхом розбудови розгалуженої структури громадських організацій за зразком російської “Юнармії”.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.