З кого формується російська окупаційна армія?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.12.2019 22:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30337

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування продовжує активні заходи з комплектування особовим складом з’єднань і частин 1 (Донецьк), 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Про це повідомив, під час щоденного зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил, Михайло Шаравара з пресцентру Міністерства оборони України.

Для підвищення ефективності агітаційної роботи на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях окупанти створюють виїзні вербувальні команди, до складу яких залучають працівників військкоматів та військовослужбовців російських окупаційних військ.

Основними об’єктами пропагандистських заходів є працівники підприємств з великою заборгованістю по заробітній платі та мешканці шахтарських поселень (промислових районів).

Водночас продовжується набір на військову службу осіб, які скоїли злочини та ухиляються від кримінального переслідування або в минулому притягались до кримінальної відповідальності.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.