Росія нарощує матеріально-технічні ресурси окупаційних військ. Навіщо?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.12.2019 22:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30350

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, керівництво РФ, попри заяви про нібито підтримку мирних ініціатив України, нарощує матеріально-технічне забезпечення окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомив, під час щоденного зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил,Максим Праута з пресцентру Міністерства оборони України.

Так, з початку грудня через неконтрольовану ділянку кордону залізничним транспортом туди доставлено близько трьох тисяч тонн пально-мастильних матеріалів.

Також минулого тижня з РФ приховано переміщено колону військової техніки: бронетехніки, артилерійського озброєння та вантажної автомобільної техніки з особовим складом і матеріально-технічними засобами військового призначення.

Водночас командування ЗС РФ продовжує використовувати тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях як випробувальний полігон. На озброєння з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК продовжують надходити експериментальні зразки зброї та спорядження російського виробництва для дослідної експлуатації в бойових умовах.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.