Мороз проявляє активність, тому, що йому загрожує крах. Так думають у БЮТ

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 30.05.2007 15:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3040

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що заява Олександра Мороза про начебто порушення Президентом України домовленостей, досягнутих 27 травня, є свідомою провокацією та абсолютно не відповідає дійсності.

Реальна причина сьогоднішньої публічної активності О.Мороза полягає лише в усвідомленні ним неминучості власного політичного краху, заявляє прес-служба БЮТ.

Після зради своїм виборцям, після обміну довіри людей на спікерське крісло, популярність Соціалістичної партії впала фактично до нуля, і реанімації, очевидно, не підлягає. Лідер соціалістів розуміє, що після 30 вересня він не тільки не повернеться в омріяне та заповітне крісло керівника парламенту, але й не зможе подолати трьохпроцентний бар’єр, внаслідок чого назавжди залишиться на узбіччі великої політики. Окрім того, і партнери СПУ по коаліції – Партія регіонів - настільки відомо, не в захваті від ідеї прикрити політичне банкрутство Мороза власними знаменами та провести до Верховної Ради VI скликання десяток „морозівців”.

Тому сьогодні у нього є тільки один план – зривати виконання спільної Заяви від 27 травня, зривати вибори, повертати країну в кризу, нагнітати конфлікт, інтригувати. Провокаційні методи роботи міністра внутрішніх справ, блокування роботи Генеральної прокуратури, атаки на апеляційний суд, „мінування” будівлі Верховної Ради, відверто провокативна риторика виступів у пленарній залі – все це елементи цього плану.

Ми переконані, що так зване „мінування” Верховної Ради 30 травня було організоване лише для того, щоб не допустити результативного голосування за закони, які дозволяють подолати політичну кризу в країні.

Блок Юлії Тимошенко, як безпосередній учасник політичних переговорів, заявляє, що Президент Віктор Ющенко суворо дотримується всіх взаємних зобов’язань та гарантій і робить все для того, щоб стабілізувати ситуацію в країні, припинити громадянське протистояння, організувати і провести чесні, демократичні вибори.

Блок Юлії Тимошенко закликає всіх учасників переговорного процесу не зважати на провокації Олександра Мороза, вести цивілізований діалог, дотримуватися взятих на себе зобов’язань і отримати позитивний результат – чесні, прозорі, конкуренті вибори 30 вересня 2007 р.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.