Сьогодні вночі російські війська вчинили чергову злочинну провокацію

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.02.2020 09:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30519

Сьогодні, близько опівночі, обстановка на лінії зіткнення на Луганському напрямку загострилася.

Про це повідомив пресцентр штабу ООС.

Російські окупаційні війська обстріляли позиції Об’єднаних сил із застосуванням озброєння, яке заборонене Мінськими угодами. Окупанти вели вогонь зі ствольної артилерії калібру 122 мм. Противник випустив 20 снарядів по захисниках Кіндрашівської Нової.

Знаючи, що противник традиційно активізується та здійснює обстріли напередодні або під час певних дат, українські захисники були готові до того, що ворог розпочне «своє святкування» саме 23 лютого.

Перед обстрілом наших позицій, російські окупанти з метою дискредитації підрозділів Об’єднаних сил вдалися до збройних провокацій та нанесли вогневі удари по своїм позиціям, які розташовані поблизу житлових будинків окупованого населеного пункту Веселеньке.

Наголошуємо, що Об’єднані сили ніколи не вели, не ведуть і не вестимуть вогонь по будинках мирних жителів. Ці злочинні дії є характерними лише для російських окупаційних військ.

Об’єднані сили продовжують виконувати бойові завдання в посиленому режимі і готові до будь-яких збройних провокацій противника.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.