Російське командування використовує лінію зіткнення в якості навчальної бази

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.06.2020 14:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30759

Як повідомляє ГУР МО України, російське командування використовує війну на Донбасі для вдосконалення навичок диверсантів і снайперів.

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, керівництво ЗС РФ продовжує використовувати тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях для вдосконалення навиків професійної майстерності у реальних бойових умовах російських розвідувальних підрозділів, снайперів та груп спеціального призначення.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив Михайло Шаравара з пресцентру Міністерства оборони України.

Також встановлено, що на початку червня ц.р. через неконтрольовану українською владою ділянку кордону до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ приховано прибули групи російських інструкторів (кадрових військовослужбовців ЗС РФ) для проведення інструкторсько-методичних занять і навчальних зборів з розвідниками, саперами, снайперами та особовим складом інших військово-облікових спеціальностей.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.