Російські війська обох АК 8-ї армії активно готуються до бойових дій

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 16.06.2020 17:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30779

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, незважаючи на задеклароване зниження ступеня бойової готовності російсько-окупаційних військ, з початку поточного тижня противник продовжує нарощувати заходи бойової підготовки.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив Дмитро Гуцуляк з пресцентру Міністерства оборони України.

Зокрема, з 15 червня ц. р. у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК розпочаті збори з корегувальниками артилерійського вогню, снайперами, гранатометниками, розрахунками протитанкових ракетних комплексів та командирами артилерійських розрахунків. Зазначені заходи проводяться на всіх полігонах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях.

Водночас противник укріплює старі та обладнує нові інженерні споруди, а також відновлює мінно-вибухові загородження через збільшення випадків несанкціонованого спрацювання їх елементів.

Контроль та перевірка виконання зазначених робіт здійснюється офіцерами штабів армійських корпусів російських окупаційних військ із виїздом на об’єкти та складанням відповідних актів і фотозвітів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.