Lavasoft і Symantec представили нові безкоштовні захисні програми

Автор/джерело -  © Lenta.ru



Дата публiкацiї - 12.06.2007 16:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3184

Відомі розробники антивірусного програмного забезпечення, компанії Lavasoft і Symantec, представили свої новітні розробки у сфері безпеки.

Шведська Lavasoft випустила антивірус Ad-Aware 2007, а їхні американські колеги з Symantec розмістили для вільного скачування публічну бета-версію програми Norton AntiBot.

Ad-Aware 2007, як і попередня версія програми, розповсюджується в трьох варіантах: безкоштовному Free і платних Plus і Pro. Істотних змін зазнав інтерфейс програми, також збільшилася кількість настройок сканування системи. Як і раніше, певні можливості Ad-Aware доступні тільки платним користувачам (це моніторинг системи в реальному часі і кілька інших функцій). Безкоштовну версію програми, яка дозволить виявити і знищити до 82 тисяч шкідливих програм, можна викачати по цьому посиланню, розмір дистрибутива складає 17 мегабайт.

Бета-версія Norton AntiBot, програми, що стежить за поведінкою потенційно небезпечного програмного забезпечення. Розробники підкреслюють, що Antibot є лише доповненням, але у жодному випадку не заміною антивірусним програмам. Викачати Antibot можна з офіційного сайту Symantec.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.