Донецька прокуратура посадить “канкрєтного пацана”?

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 18.06.2007 10:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3232

За фактом депутатських розборок із застосуванням вогнепальної зброї порушено кримінальну справу. Невже Донецька прокуратура, яка контролюється партією Регіонів, зможе віправити на зону “свого”?

Прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу за фактом збройного інциденту між депутатами міськрад Добропілля і Білозерського.

Як повідомила в прес-служба обласної прокуратури, о 17.00 15 червня в місті Добропілля між секретарем Добропільської міськради Віктором Древалем (партія Регіонів) і депутатом Білозерської міськради Валерієм Сааровим (БЮТ) стався інцидент із застосуванням вогнепальної зброї.

При тому, депутат-бютівець зазнав поранення в руку.

У зв`язку з інцидентом виконуюча обов`язки прокурора області Наталія Марчук порушила кримінальну справу за ст.129 Кримінального кодексу України - загроза вбивством.

У справі призначено близько 10 експертиз. Проведення досудового слідства доручено Добропільському міськвідділу головного управління МВС України в Донецькій області.

Як ми повідомляли раніше, між депутатами стався конфлікт з-за махінацій Ради щодо розподілу земельних ділянок.

За версією бютівця, його колега-регіонал дістав із схованки обріза, після того, як бютівець показав йому документи, що доводили махінації та порушення законів під час розгляду земельних питань.

За версією регіонала, бютівець сів до його автівки із обрізом та почав загрожувати вбивством. Між ними сталася бійка і депутат-бютівець зазнав поранення.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.