Донбас - це страшно, але заробляти гроші на вболівальниках треба

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 23.06.2007 00:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3282

«Зелені» вимагатимуть відміни проведення в Донецьку матчів чемпіонату Європи по футболу Євро-2012. На їхню думку - це небезпечно для здоров`я вболівальників.

Арсен Савадов - “Донбас. Шоколад”

Про це сьогодні в Донецьку в час ток-шоу «Коло питань», організованого українською службою Бі-Бі-Сі і Радіо Ера-ФМ, розповів керівник громадської екологічної організації «Бахмат» Володимир Березін, повідомляють НОВОСТІ.dn.ua.

На думку Березіна, Донецька область є настільки екологічно неблагополучною, що в міста області не можна запрошувати туристів. «Ви знаєте, скільки хімічних речовин лежить, вийдеш - скрізь буквально звалища. Я вважаю, що такої області більше немає в Україні», - відзначив він.

«Ми звернемося до туристів, уболівальників в Європі, як вони можуть сюди приїжджати? Так і напишемо Донбас - це страшно, сюди їхати не можна», - заявив Березін.

Голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк на цю репліку Березіна сказав наступне: «За те, що ви сказали, я вас не поважаю».

«Запрошую дончан заробити гроші на 50 тис. європейців, які до нас приїдуть, і приведуть з собою як мінімум 1 тис. доларів. Вважайте і пропонуйте, що ви можете зробити, щоб їм надати послугу», - додав Близнюк.

У свою чергу міський голова Донецька Олександр Лук`янченко пообіцяв, що Донецьк гідно прийме матчі Євро-2012.

«Ми зможемо підготувати місто Донецьк до чемпіонату. Гідно проведемо. І місто Донецьк і Україна буде гідно представлено в міжнародному співтоваристві», - підкреслив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.