БЮТ побачила у Мороза маразм

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 27.06.2007 16:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3312

Блок Юлії Тимошенко вважає оголошення екс-головою Верховної Ради Олександром Морозом про створення в розпущеному парламенті фракції БЮТ класичним прикладом-маразму, що власне характеризує стан здоров’я та психіки самого екс-спікера, і його колег з лжефракції.

Ніякої фракції БЮТ в парламенті не існує і існувати не може. Колишні депутати можуть скільки завгодно ділити між собою в розпущеному парламенті комітети, крісла, папки і сейфи, але ж суть процесу від цього не зміниться: повноваження Ради припинені, вибори – 30 вересня, заявляє прес-служба блоку.

Для того, щоб депутати-зрадники перестали експлуатувати прізвище нашого лідера, ми пропонуємо їм назвати лжефрацію по іншому, скажімо - Блок Зрадників Депутатів (об’єднаний). З відповідною абревіатурою.

Як прокоментував ситуацію перший заступник лідера Блоку Олександр Турчинов, депутати-зрадники можуть як завгодно називатися, або причепити по дві коси собі на голову, але розуму від цього не додасться.

Нагадаємо, сьогодні Голова Верховної Ради 5-го скликання Олександр Мороз повідомив, що рішенням новоствореної фракції БЮТ у ВР її головою обрано Миколу Замковенка.

19 червня Микола Замковенко заявив, що фракція БЮТ продовжує свою роботу у Верховній Раді п’ятого скликання. За його словами, до складу фракції БЮТ входить 14 народних депутатів: М.Замковенко, Олександр Ковтуненко, Володимир Олійник, Олег Антіпов, Валерій Чичков, Сергій Сінченко, Олександр Єдін, Олег Надоша, Володимир Ткаченко, Максим Луцький, Сергій Поліщук, Павло Лебедев, Інга Вершиніна та Олена Вітенко.

Замковенко зазначив, що депутати, які залишилися працювати у ВР від імені БЮТ, не згодні з політикою колишнього керівництва фракції БЮТ і тому не писали заяв про вихід із фракції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.