Хтось сфальсифікував рішення неіснуючої фракції НУ

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 27.06.2007 16:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3313

Або сьогодні більшовик Адам Мартинюк збрехав, або хтось поспіхом зліпив примітивну фальшивку. Нашоукраїнці здивовані.

“Засідання фракції скликається її головою, а рішення приймається шляхом голосування, тобто більшістю голосів”, - сказав в коментарі завідувач Секретаріату фракції “Наша Україна” у ВР п’ятого скликання Вадим Шкурін.

Він наголосив: “Рішення фракції “Наша Україна” від 30 травня про виключення Лева Гнатенка, Сергія Головатого, Василя Гурєєва, Віктора Лещенка, Віталія Майка, Олексія Федуна, Анатолія Шкрібляка зі складу фракції не може бути скасоване, бо для цього потрібно було скликати засідання фракції “Наша Україна”, а це неможливо, адже депутати-“нашоукраїнці” склали свої повноваження. Тому таке рішення може бути лише сфальсифіковане".

“Як завідувач Секретаріату фракції, я офіційно заявляю, що ніяких засідань фракції не було. Секретаріат фракції не готував жодних рішень і не направляв їх до нелегітимної ВР”, - зауважив Шкурін.

Він також відзначив, що рішення фракції про виключення депутатів ПППУ не суперечить пункту 3.6 положення про депутатську фракцію у складі Верховної Ради п’ятого скликання.

Як відомо, сьогодні Адам Мартинюк заявив, що фракція "Наша Україна" скасувала своє рішення про виключення депутатів від ПППУ зі свого складу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.