Журналістам тижневика “Без цензури” повернули гроші. Ганна Герман залишилася при своїх відпускних

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.08.2007 17:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3596

Керівництво партії “Наша Україна” допомогло погасити всю суму боргу по заробітній платі перед журналістами тижневика “Без Цензури”.

У середу ввечері гроші за червень, липень і серпень передали члену Комітету Київської незалежної Медіа-профспілки Кирилу Хорошилову в присутності співробітників редакції. Сьогодні Медіа-профспілка продовжує контролювати виплату заробітної плати працівникам трудового колективу та гонорарів позаштатним авторам «Без цензури».

Ми хочемо офіційно заявити, що головну вимогу трудового колективу виконано, і Київська незалежна Медіа-профспілка більше не має претензій до політичної партії «Наша Україна», – каже Михайлина Скорик, голова Медіа-профспілки в Києві.

При цьому вона наголошує, що Медіа-профспілка продовжуватиме переговори з безпосереднім менеджментом ТОВ «Українські медіа-ресурси», яке є видавцем газети.

Інформуємо також, що у середу відбулася зустріч трудового колективу «Без цензури» з представником засновників газети – головою правління ВГО «Наша Україна» Максимом Сидоренком, який повідомив, що він не має можливості фінансувати проект.

Пан Сидоренко запропонував журналістам два шляхи вирішення конфлікту. Один з них – викупити права на власність газети. В іншому ж випадку, засновники ініціюватимуть процедуру санації і проект буде закрито.

За словами Сидоренка, 17 серпня відбудуться збори засновників – представників ВГО «Наша Україна», на яких остаточно вирішать подальшу долю газети. Співробітникам газети пообіцяли, що закриття видання відбудеться з дотриманням законодавства, тобто з виплатою всіх належних компенсації.

Як повідомлялося раніше, нардеп із фракції партії Регіонів, колишня журналістка Ганна Герман, прочувши про заборгованість журналістам газети, публічно заявила, що віддасть у рахунок погашення боргу із зарплати власні відпускні і закликала колег приєднатися.

Проте, очевидно, що із всього того вийшов дешевенький піарчик, бо не чутно, аби відома регіоналка, а тим паче - її колеги побігли віддавати “кровні” депутатські.

Як кажуть: всі обіцянки перевіряються справами. А зі справами у регіоналів - не склалося. Це вже відчув кожен громадянин на власній кишені.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.