Після шаманів, Янукович вважає себе здоровим. Він на витівки БЮТ не реагуватиме

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 16.08.2007 14:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3627

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що політтехнологи БЮТ допустили помилку, організувавши акції протесту у зв'язку з не реєстрацією Центральною виборчою комісією виборчого списку блоку.

Таку думку Янукович висловив сьогодні журналістам в Харкові.

«Ніхто не ставив питання в ЦВК відмовити БЮТ в участі у виборчому процесі. Цього не було, і нагнітати ситуацію абсолютно не було необхідності. Зайвий артистизм вже не дає плюсів, він дає мінуси. Тому політтехнологи, які працюють в БЮТ, помилилися, як то кажуть, трошки перегнули палицю», - сказав Янукович.

Прем'єр-міністр вважає, що виборці України, проголосувавши на виборах, дадуть відповідь на запитання, які політики потрібні державі – актори чи відповідальні політики.

«Розбурхувати ситуацію в суспільстві тим, що БЮТ не зареєстрували своєчасно, тому що вони не вказали адреси своїх депутатів, і робити з цього політичну акцію… Я вважаю, що здорові люди на це не реагуватимуть», - додав він.

Від “Аратти”: уявімо собі гіпотетичну ситуацію: не більшовицька більшість у ЦВК відмовляє у реєстрації списків кандидатів у нардепи від ПР, чи СПУ, чи КПУ, а то й усім трьом. Ой, що б тоді почалося!

Знову тисячі майданарбайтерів посунули б за рахунок гостинного Рудьковського ешелонами на Київ засмітили б столичні майдани та парки порожніми пляшками від пива, горілки та холодних закусок.

А ще - обов'язково були б масово мобілізовані ходоки до міжнародних інстанцій зі скаргами про порушення демократії.

Чи нічого такого пдібного не бувало? Вже призабули? Укази гаранта, Коституційні суди, масовки на Майдані і у залі парламенту...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.